Moonspell
Re: Moonspell
A čo vravíte na nové CD, respektíve 2CD Alpha Noir/Omega White? Zatiaľ som to počul tri krát a stále neviem či je to dobré alebo zlé, proste to vo mne nevyvoláva vôbec nič...
- Sole_Survivor_
- Kontaktovat uživatele:
Já se zatím prokousávám prvním CD, které se mi aj celkem líbí, druhé jsem slyšel zatím jednou, a je o dost melodičtější. Nicméně si tak říkám, že dvojdisk byl v tomhle případě asi zbytečnost. Mohli to zkrouhnout o nějakou tu vatu, a vydat takřka excelentní desku. Třeba úvodní Axis Mundi nemá chybu.
But it was too late.
Too late you realised,
That I was in the cold.
Tak nepokon môžem povedať, že obe CD sú dobré, pričom o trochu viac ma baví podstatne melodickejšia Omega White. Ale ináč súhlasím, že miesto dvoch dobrých albumov mohli radšej vydať jeden výborný. Čo už...
- Sole_Survivor_
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem právě z myspace kapely zjistil, že to album Omega White je součást limitované edice alba. Tedy bonusový disk, a vlastní deska je pouze Alpha Noir. 

But it was too late.
Too late you realised,
That I was in the cold.
Dnes jsem si koupil jejich nové album Apha Noir z roku 2012 je to docela dobrý.
-
Alpha Noir a Omega White mám v ltd verzi, musím říct že to jsou perfektní alba. Letos jsem Moonspell viděl na Brutalu z backstage, a úžas.
Moonspell je kapela, kterou prostě nemusím. Slyšel jsem poslední album a něco se mi líbilo, ale celkem nic moc. Na BA jsem si je s chutí nechal ujít kvůli Shape Of Despair, kteří byli mimochodem skvělí
.
Only death is real...