Tak tak,...
Není jiného pána pekla. Satanovo správcování po dobu na kterou si Ronnie odskočil podmanit si Zemi svým božsky ďábelským hlasem už je u konce.
Ale každej tam jednou musíme, takže já jdu stavět tu 1000x ničivou atomovku abych za několik let vykopnul Hitlera ze svý židle.
Dio
Re: Dio
Vzpomínám si, že první skladba, kterou jsem od kapely Dio slyšela, byla Rainbow in the dark. Ronnie James mě svým hlasem zaujal hned napoprvé. A dodnes patří k mým nejoblíbenějším zpěvákům, interpretům, které považuji za svůj hudební vzor. Bez něj je metalový svět ochuzen o velkou část.
Avšak je smutné, kolik lidí používá znak ,,ďáblovy rohy" a neví, kdo je vymyslel.
Avšak je smutné, kolik lidí používá znak ,,ďáblovy rohy" a neví, kdo je vymyslel.
Luciet, chceš naznačiž že znak "diablových rohov" priniesol na scénu Dio?
ZX-80 Quad Core
4kB RAM DDR4
4kB RAM DDR4
- PeopleShit
- Kontaktovat uživatele:
Říká se to a je to obecně přijímaný fakt, ale já jsem se nikdy moc nepídil po tom, jak se to ve skutečnosti začalo používat v souvislosti s metálem.
"Dio began using the sign soon after joining the metal band Black Sabbath in 1979."
Tento znak používala speváčka Jinx Dawson v jej skupine Coven už o cca 10 rokov skôr.
"In 1967 to 1968 they toured on concert bills with Jimmy Page's Yardbirds, the Alice Cooper band, and Vanilla Fudge, among many others. Dawson began and ended each Coven concert with the sign of the horns, being the first to introduce this hand sign into rock, metal and pop culture."
"They are recognized as being the band that first introduced the "Sign of the Horns" to rock, metal and pop culture (as seen on their 1969 debut album release Witchcraft Destroys Minds & Reaps Souls)."
topic
viewtopic.php?f=32&t=5702&p=105711
Tento znak používala speváčka Jinx Dawson v jej skupine Coven už o cca 10 rokov skôr.
"In 1967 to 1968 they toured on concert bills with Jimmy Page's Yardbirds, the Alice Cooper band, and Vanilla Fudge, among many others. Dawson began and ended each Coven concert with the sign of the horns, being the first to introduce this hand sign into rock, metal and pop culture."
"They are recognized as being the band that first introduced the "Sign of the Horns" to rock, metal and pop culture (as seen on their 1969 debut album release Witchcraft Destroys Minds & Reaps Souls)."
topic

ZX-80 Quad Core
4kB RAM DDR4
4kB RAM DDR4