Nepřihlášený
Nejste přihlášen/na,
prosíme, přihlašte se, nebo se zaregistrujte.
Přihlásit se
Zaregistrovat se
Metalové fórum

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 11.4. - Hell Militia, Blacklodge, Aosoth, Gorgonea Prima
PříspěvekNapsal: 09 bře 2010, 12:21 
Uživatel
Uživatel

Věk: 22

Citace organizátora:
Kód:
Arkham productions vám přiváží do Prahy 11.4. trojlístek současných nej z francouzského black metalu! Pekelní jezdci a terroristé Hell Militia v jejichž řadách působí řada členů známých a obskurních spolků ze země Galského kohouta jako Arkhon Infaustus, Vorkreist, Neo Inferno 262 pod vedením knížete Meyhnacha – živoucí legendy black metalu, jednoho ze zakladatelů démonických Black Legions a lídra kapely Mutiilation nám přijedou předvést své temné umění.

Ovšem jejich support zdaleka nepokulhává, neboť na jejich pouti do útorb pekla je doporvázejí slovutní industriálně- blackmetaloví raraši Blacklodge, kteří na přelomu roku vydali společné dvojablum s neméně proslulými Abigor.

Do třetice se představí vycházející hvězda temné scény a to také francouzští Aosoth,jejichž umění potěší určitě nejednu temnou duši zvuky intenzivní blackmetalové bouře.

Ale abychom my Češi nezůstali pozadu, budou naše barvy hájit pražští Gorgonea Prima , které jste mohli vidět na legendárním Black lights festivalu a kteří se chystají překvapit vás novým albem v exkluzivní premiéře!

Začínáme od 20:00 v pražském klubu Matrix. Oficiálním mediálním partenerem večera je Mortem Zine – webzine of arcane subgenres.

Pro ortodoxní blackmetalisty i industriální psychopaty účást povinná! Jedná se o jedinnou zastávku tohoto turné ve střední a východní Evropě!

Takže kdo se stejně já vypraví do klubu Matrix za tóny nesvaté hudby a drogami zastřeným vědomým některých interpretů (i účastníků) ? :-D Řekl bych, že minimálně účast uživatele Rassa_Libre je jistá ;-)

Obrázek

http://satazios.septyk.cz/
Ave Kakan!

Předmět příspěvku: Re: 11.4. - Hell Militia, Blacklodge, Aosoth, Gorgonea Prima
PříspěvekNapsal: 09 bře 2010, 22:04 
Moderátor
Moderátor

Věk: 25

Jedině ty Aosoth mě tam lákaj, zbytek celkem nuda, za to 300,- nedám, navíc v neděli...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 bře 2010, 23:30 
Uživatel
Uživatel

Věk: 22

Tak to mě tenhle koncert láká tak jako už dlouho žádný koncert nelákal. Hell Militia - prostě mega pecka..sice ukázky z nové desky nezní jako masakr z předešlého materiálu, ale nechám se překvapit - deska by měla být na koncertě k dispozici ještě před oficiálním vydáním. Blacklodge - též pro mě mega industriální zlo. Aosoth - zkrátka zahulené zlo. Gorgonea Prima jsem ještě ani neslyšel, takže před koncertem napravím a budu zvědav na živý výsledek :-)

Tuhle akci zkrátka nesmím minout ani náhodou :-)

http://satazios.septyk.cz/
Ave Kakan!

PříspěvekNapsal: 19 bře 2010, 20:32 
Uživatel
Uživatel

Věk: 20

Hm o tomhle jsem taky uvažoval.. hlavně kvůli novému materiálu gorgoney... ale nakonec nejsou prašule :-)