Stránka 2 z 2

Re: Line 6 Nahravací krabičky

Napsal: ned 04. bře 2012 21:58:19
od Zodiac
donedavna jsem nahraval bez zvukovky a myslel si, ze to ma dobry zvuk... nemelo .) kup si nejakou zvukovku s vysokoimpedancnim (kytarovym) vstupem, bud primo ty, co se prodavaji pro kytary nebo jinou, ja mam Lexicon alpha, je dobry, ze ma i mikrofonni vstup, to se hodi… ale stejnak, zvukovka ti udela dobrej zvuk... ta simulace ruznych aparatu uz je ale vec vybavenosti pocitace, pokud budes chtit monitorovat zvuk tak, jak ho zchroustaji ruzne VST pluginy a efekty apod., zrejme pocitej s nejakou latenci, ta je do nejake hodnoty zkousnutelna, při vyssi uz se ale neda hrat, ty zvukovky většinou mivaji direct monitor, to znamena bez latence, tak jak ji bere zvukovka, takze vůbec neprochazi pocitacem a ty slysis jen cisty zvuk kytary... pokud to chces ciste na nahravani, tak to nevadi, protože nahrajes stopu a efekty apod. na to muzes nahazet dodatecne, při zivym hrani by to ale mohl byt problém

(win 8 se zrejme snazi byt chytrejsi nez ja a opravuje mi nektera slova, takze se omlouvam :) )

Re: Line 6 Nahravací krabičky

Napsal: ned 04. bře 2012 22:01:35
od vortovak
Line6 je na tohle s****a.

Re: Line 6 Nahravací krabičky

Napsal: stř 07. bře 2012 20:26:57
od Metallord
Díky všem za názory ... 8-) Jestli ktomu nemá eště někdo něco tak bych to uzavřil ;-)