Nudím sa a nemôžem zaspať tak konečne niečo napíšem (ak sú tam blbosti berte ohľady, o štvrtej ráno mi to veľmi nemyslí).
...come with me...fuck me...do again you want...Toto sú jedny z množstva slov ktorými sa začína posledný počin ORE - ONANI. Možno keby neviem po anglicky alebo by angličtina Tomasa Petterssona (i Rose-Marie) nebola tak výborne zrozumiteľná asi by ma nenapadlo, že texty sú úchylné. Dotvára to skvelý kontrast s ich jemnou a veľmi príjemnou hudbou. Trošku rozoberiem piesne, ktoré ma zaujali takže:
(Remember) what you saw is what you reapAko Kathory spomínala zrovna tu sú počuť orientálne prvky ďalekého východu. Chvíľku som mala pocit, že sa nachádzam mimo civilizácie a vidím medzi stromami ukrytú pagodu.

Pre mňa bolo nezvyklé zakomponovanie harmoniky, ktorá sa v hudbe ktorú počúvam takmer nenachádza.
Can you Hear the Devils LaughingSom rada, že nie som jediná u koho boli vyvolané silné pocity spôsobené touto piesňou. Vnímam ju ako úplne inú od ostatných. Všetky ostatné pôsobia na mňa zvyčajne ukľudňujúco a príjemne sa pri nich zaspáva. Tu však nechávam zapracovať fantáziu iným smerom. Zakaždým som mala iné hrozivé predstavy.

Myslím, že poslednou boli morové rany v stredoveku - v pozadí zvonia kostolné zvony, mŕtvych nestačia pochovávať, hladné vrany čakajú na ľudské mäso
Let me show you all the secrets of the torture gardenZaujímavé spojenie elektronických zvukov a mužských chorálov. Musím vyzdvihnúť vzdychy

Rose-Marie. Pôsobia nevtieravo a dodávajú tomu správny náboj.
V podstate každá pieseň by sa dala opísať len už sa mi nechce rozmýšlať a pravdepodobne by som sa opakovala.
Musím sa pridať k tým, ktorých ako prvé zaujali fotky.

Zo začiatku som si myslela, že ako rýchlo som ONANI stiahla tak ho aj zmažem (prvý krát am nudilo, druhý krát som pri ňom zaspala

). Pochopila som, že inak ako v tme to počúvať nejde. Neviem ako dlho ma budú baviť ale určite sa teraz poohliadnem po ďalšiom CD

.
Inak náhodou som našla interwiev s Tomasom Petterssonom (ktoré zdá sa, že nie je na oficiálnej stránke) ak sa niekto nudí môže si prečítať
http://www.heathenharvest.com/article.p ... 1104322460
Ochutnávka:
If you can have an influence on your audience what influence are you striving for?
TP: Group Sex.