Příspěvky z tohoto fóra se nezapočítávají do celkových statistik, takže bezbřehé honění příspěvků (tzv. post-hunting) nemá smysl. Pokud jste tu noví, přečtěte si první post s pravidly hry.
Threadů s oblíbenými skladbami je tu už několik, ale je to mrtvé. Každý postne svůj oblíbený klip (případně deset najednou) a tím to končí. Takže mě napadlo, že bysme to mohli trochu oživit. _____________________________________________________________________ Pravidla jsou následující: 1) Začnu já, první hodnocenou skladbou. Skladba může být v libovolném formátu, nejlépe streamovatelná (tzn. youtube, myspace, last.fm). V případě velké nouze je možné uploadovat na nějaký server, ale pod podmínkou, že to bude v pohodě stáhnutelné pro všechny hodnotící. 2) Ostatní budou následně skladbu hodnotit. Číselně (na stupnici nula až deset, půlbody možné) a slovně, aby bylo patrné, proč od vás píseň dostala tolik bodů. 3) Hodnocení musí být minimálně 3, potom může ten, který píseň nasadil, určit dalšího z hodnotících, který nasadí svou píseň. A koloběh začíná na novo. Pokud se vybraná osoba k ničemu nemá, může nasadit novou skladbu kdokoliv. 4) K hodnocení může být nasazena pouze jedna skladba, kdo nasadí víc, ponese následky strašlivé kletby. EDIT: Dodatek k pravidlu 3: Hodnocení skladeb je možné i po nasazení nové skladby. Jen musí být patrné, kterou skladbu hodnotíte. ____________________________________________________________________
Tak já se taky přidám: Zvuk je dobrý a píseň má grády jen vokál se mi nějak nezamlouvá Bolt Thrower mě nikdy moc nebrali, ale i přesto se mi to líbílo Avšak nic převratnýho v tom nevidím ...
Fuj, to je ale chytlavý. Naprosto ukázkový death metal, který má obrovský náboj a jednoduše baví. Díky tomuhle skvělému živáku se Bolt Thrower připisují k dlouhému seznamu kapel, které chci vidět naživo.
To by se potom musel určit pevně maximální počet hodnotících a to je blbost... necháme to v pravidlech, "navrhovatel" může vybrat kohokoliv z hodnotících z jakýchkoliv důvodů.
_________________ Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
A čekání na Terrora si zpříjemním hodnocením prvního videa .
Takže, Bolt Thrower nejsou úplně moje krevní skupina a myslím, že mají v repertoáru lepší skladby, ale přesto, tenhle poctivý death staré školy si zaslouží minimálně uznání, takže dávám...
Jestli někdo čeká, že sem prasknu zase Bolt Thrower, Grinďouši, tak je vedle! Dokonce to nebude ani death. Rozhodl jsem se sem dát něco, co většina z vás asi nezná a hlavě něco, co se mi líbí. Takže:
Abych pravdu řekl, tak nejsem zrovna fanoušek těchto neo-folkových/pohanských/pirátských/starověkých atd. seskupení, ale tahle skladba mě takto po ránu dokázala velice příjemně probudit (možná je to i tím textem, který přímo vybízí k pití onoho nápoje). Nic inovativního, psychiku-deroucího, ale o tohle určitě klukům ani nejde - jednoduchá, chytlavá skladba Dávám poměrně vysoké hodnocení - možná je to i tím, že je ráno..
7/10
_________________ by mě fakt zajímalo, jestli třeba během třiceti let (až mi bude padesát), vyjde něco, co by bylo v mích očích schopné překonat codex necro...čím dál víc o tom pochybuju ¤ Pravidla? Politika? Morálka? Lidi? ...ale di někam... http://satazios.septyk.cz/ Ave Kakan!