Česká a Slovenská tvorba
- Hans Wydle
Re: Česká a Slovenská tvorba
odešel jsem v černý svět
rány bičem od fortuny
nevrátím se nikdy zpět.
http://bandzone.cz/averzus
PES JE VÁLKA!
Mě by v metalu ty texty většinou už asi rušily. Občas se mi tedy něco líbí, třeba ta Panychida mi nevadí (ale to bude asi tím, že textu stejně nerozumím
). A pár songů mám i celkem ráda. Když české, tak spíš punk a podobně.

- Hans Wydle
Tím textem to podle mě nabývá nového rozměru, konečně je to kompletní poslech a nemusím si číst text že jo?! 

odešel jsem v černý svět
rány bičem od fortuny
nevrátím se nikdy zpět.
http://bandzone.cz/averzus
PES JE VÁLKA!
Určitě Inferno..ale ještě nějaké by se našly :)
Fuck them all, kill them all... Let them burn!!
- Nokturrnus
- Kontaktovat uživatele:
Jedno odporúčanie: dávajte sem tie videá (ak ich máte viac) ako linky, nie ako video na stránku, aby to nedopadlo ako v jednej inej téme.
A aby som nebol OT, tak mne sa slovenčina v textoch celkom páči (aspoň sa mi ľahšie pozná text), aj keď zase zo slovenskej tvorby veľa metalu nepočúvam (okrem Ancestral Volkhves a Immortal Hammer). Českú tvorbu nepočúvam pre zmenu vôbec, jednu krátku dobu som počúval Trollech, ale aj to ma nejak prešlo. Ale nič proti.
A aby som nebol OT, tak mne sa slovenčina v textoch celkom páči (aspoň sa mi ľahšie pozná text), aj keď zase zo slovenskej tvorby veľa metalu nepočúvam (okrem Ancestral Volkhves a Immortal Hammer). Českú tvorbu nepočúvam pre zmenu vôbec, jednu krátku dobu som počúval Trollech, ale aj to ma nejak prešlo. Ale nič proti.
Mám dotaz, znáte nějaké české nebo slovenské kapely, které se zabývají keltským obdobím, kulturou, pohanstvím atd?
Podobně jako třeba Adultery nebo Žrec hodně hrají o slovanech?
Díky!
Počítám že to bude parketa především pagan black metalu...
Díky!
Punks & Skins & Metalheads UNITED!
- Nokturrnus
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizácia toho, čo som napísal:
Ak sa jedná o hard & heavy, mám tri obľúbené skupiny. Tublatanku (predovšetkým prvé štyri albumy), Metalindu (len po tretí album) a Money Factor (len Svadbu čertov). Naopak, k tým kapelám, čo som spomínal vyššie (Ancestral Volkhves a Immortal Hammer) som nejak stratil chuť. Ale niekedy v blízkej dobe sa chystám vypočuť si Hromovlad.
Ak sa jedná o hard & heavy, mám tri obľúbené skupiny. Tublatanku (predovšetkým prvé štyri albumy), Metalindu (len po tretí album) a Money Factor (len Svadbu čertov). Naopak, k tým kapelám, čo som spomínal vyššie (Ancestral Volkhves a Immortal Hammer) som nejak stratil chuť. Ale niekedy v blízkej dobe sa chystám vypočuť si Hromovlad.
- meteoraBoy92
worker píše:Mám dotaz, znáte nějaké české nebo slovenské kapely, které se zabývají keltským obdobím, kulturou, pohanstvím atd?
Díky!
Skús Ramchat. Ale mne tá ich tvorba príde pofidérna.